Toate produsele

Afiseaza: 1-24 din 341 produse

 Filtre
Sortator forme geometrice
-22%

Sortator forme geometrice

22,90 Lei 17,90 Lei
Un puzzle frumos, marca Onshine, cu 24 piese mari. Perfect pentru micile manute, realizat din lemn, cu grafica imprimata printr-o tehnica speciala. Piesele sunt taiate cu precizie laser, astfel ca nu exista aschii, fiind sigure si simplu de manevrat. Piesele sunt mai groase decat tabla astfel ca micutul le poate apuca cu usurinta, avand toate colturile rotunjite si fiind usor de manevrat. Grosime piese aprox: 1, 6 cm Puzzle-urile din lemn tip incastru din lemn au un farmec aparte, fiind o varianta de jucarie din lemn potrivita pentru invatarea primelor notiuni despre jocul puzzle, un joc clasic ce dezvolta gandirea si imaginatia, logica.
-29%
Jucăriile din lemn și jucăriile Montessori sunt jucăriile care nu îmbătrânesc. Ele sunt atât de rezistente, încât părinții le vor putea dărui o parte din copilăria lor proprilor copii. 

Maria Montessori, medic și pedagog italian, a fost cea care a creat o metodă de educare a copiilor, numită Metoda Montessori. Prin jucăriile Montessori, copilul descoperă lumea înconjurătoare prin intermediul simțurilor și învață lucruri care să îi ajute să se descurce în viața de zi cu zi, numite și activități de viață practică. 

Aceste jucării dezvoltă creativitatea, ajută imaginația să prindă aripi și pot forma abilitățile necesare unui copil de a deveni un adult cu o gândire liberă și creativă.

Jucăriile educative sunt printre cele mai de preț obiecte din jurul unui copil. Ele îmbină joaca și învățarea într-un mod atât de natural, încât copilul va acumula informații foarte utile, jucându-se. 
Aceste jucării dezvoltă coordonarea mână-ochi, motricitatea fină sau cea grosieră, ajută la dezvoltarea creativității și, nu în ultimul rând, aduce bucurie copiilor. 
Mai mult, jucăriile educative pot fi un real ajutor părinților care vor să se implice cât mai mult în dezvoltarea copilului și care vor să îi creeze un mediu propice învățării chiar acasă. Avantajul principal, este din nou, faptul că învățarea vine din joacă! 

Jocurile de rol dau frâu liber imaginației. Ele conturează o lume cu totul nouă în ochii copilului, indiferent dacă e vorba de joaca de-a medicul, piratul sau bucătarul. Aceste jocuri le oferă indicii despre cum să exploreze cât mai mult aceste lumi imaginare, despre cum să își exteriorizeze emoțiile prin intermediul jocului sau despre cum să își transpună cele mai arzătoare dorințe. 

Jocurile de construcție și de asamblare ajută copilul să își exerseze coordonarea mână-ochi și motricitatea fină, dezvoltându-și astfel musculatura mâinii, care îl va ajuta mai târziu la scris. Copilul își îmbunătățește atât precizia, cât și răbdarea, concentrarea, dar și încrederea în sine.
Mai mult, jocurile de construcție dezvoltă orientarea în spațiu și le introduce copiilor primele noțiuni de fizică sau geometrie. 
Ei pot învăța culori, forme și modalități de a se organiza mai bine. 
Și totul se va întâmpla, pur și simplu, jucându-se! 

Biblioteca va adaposti sub acoperisul ei intregul univers al lumilor fantastice pe care doar cartile il pot oferi copiilor.
Casuta este perfecta pentru coltisorul de citit al copiilor, oferind camerei celui mic un strop de siguranta, caldura si apartenenta.
Biblioteca poate face ca locul de citit sa fie confortabil si ii poate atrage si mai mult pe cei mici spre universul cartilor.
Mai mult, casuta cartilor este foarte accesibila, atat ca dimensiuni, cat si ca expunere a cartilor, astfel incat fiecare copil, oricat ar fi de mic, isi poate alege singur ce carte doreste sa citeasca. Aceasta trasatura este inspirata din pedagogia Montessori, unde copiii sunt astfel incurajati sa mai faca un pas catre independenta.
 
Puzzle-ul este un joc nelipsit din copilăria cuiva. Fie că e din lemn, carton, materiale eco-friendly sau plastic. Fie că e mai complex sau mai ușor. Puzzle-ul e jocul emblematic al unei copilării fericite și jucăușe. 
Acest joc are multiple beneficii în dezvoltarea mentală a copilului. Copilul își dezvoltă gândirea logică, își exersează coordonarea mână-ochi și motricitatea fină. 
Ceea ce deosebește jocul de puzzle de alte jocuri este faptul că soluția este singulară, astfel încât cel mic trebuie să încerce până va reuși. Iar în aceste încercări el dobândește răbdare, ambiție și stimă de sine. Mai mult, va învăța să își gestioneze emoțiile, în special furia sau frustrarea atunci când soluția se lasă așteptată. 

În primii ani din viață, creierul copilului este ca un burete absorbant. El absoarbe toată informația din jurul său, și cu cât aceasta este mai calitativă, cu atât mintea copilului își deschide noi orizonturi. 
Încă de mici, copii învață să numere, urmând ca în ultimii ani de grădiniță să înceapă să învețe și câteva concepte de bază despre adunare sau scădere. 
Iar dacă procesul de învățare este unul lin și distractiv, dacă cel mic este foarte interesat, și nu plictisit, atunci începe construcția unei baze solide de informații în mintea sa. 
Jocurile noastre de numărare și de aritmetică sunt potrivite pentru a îi introduce pe cei mici în lumea matematicii, o lume care, dacă este prezentată atractiv, va deveni o pasiune, și nu o bătaie de cap. 

 Motricitatea fină reprezintă precizia și coordonarea mișcărilor și are un rol foarte important în dezvoltarea creierului.
Dezvoltarea motricității fine aduce cu sine un vocabular mai bogat, o memorie mai bună și o creativitate crescută. 
Jocurile noastre ajută copiii să își exerseze aceste mișcări și să își ajute mușchii mâinilor să se pregătească pentru momentul când vor începe să scrie. 

Sortarea este una dintre activitățile pe care pedagogul italian Maria Montessori le-a folosit în metodele sale de învățare. 
Acest proces implică atenția copilului, răbdarea și perseverența lui, dar și dezvoltarea unei atitudini pozitive față de învățare. 
Jucăriile de sortare sprijină copilul în dezvoltarea deprinderilor senzio-motorii și îl ajută să învețe multe noțiuni de bază, în funcție de criteriul de sortare ales: culoare, număr, formă, greutate, imagine. 

Cărțile sunt adevărate portaluri ce ne trimit în mijlocul aventurii, acolo unde totul se trăiește și se simte mult mai intens. O infinitate de lumi ce ni se deschid în față, nerăbdătoare să ne primească în poveștile lor și să ne ajute să înflorim. 
Un copil descoperă lumea înconjurătoare cu ajutorul simțurilor. Și descoperă universurile din imaginația sa prin cărți.
O carte te poate ajuta să îți învingi temerile. Alta, te ajută să îți descoperi corpul. Sau să afli că nu ești singur. Ori îți poate deveni bun prieten.
De aceea, o bibliotecă este o adevărată comoară în camera unui copil. 


Jocurile de societate te relaxează, sunt distractive și te ajută să îți aduci prietenii mai aproape. 
Mai mult, te învață cum să-ți stabilești obiective și să ai răbdare. Ca să câștigi, va trebui să gândești strategic, fără să-ți pierzi răbdarea și să fii atent la mișcările partenerilor de joc.
Jocurile de tipul board games sunt ideale pentru creșterea stimei de sine și a sentimentului de apartenență la grup. 
 
Carioci lavabile, creioane colorate sau cerate, acuarele sau tempera... Acum gasiti la noi tot ce aveti nevoie si la un pret avantajos! 
 
Fie ca e la gradinita sau la scoala, fie ca face homeschooling sau unschooling, orice copil are nevoie de rechizite. Vezi oferta noastra de rechizite! 
Vei gasi doar rechizite de calitate premium, fie ca vorbim de carioci lavabile, creioane colorate, tempera sau stilouri. 

Gama Carioca reprezinta produse cu tehnologie avansata: cerneala din aceste carioci se poate inlatura foarte usor atat de pe piele, cat si din tesaturi, folosind doar apa.

Carioca Fabric sunt speciale pentru desenul pe materiale textile. 
Pentru fixarea scrierii/desenului trebuie folosit fierul de călcat pe spatele materialului.
Desenul realizat va rezista la spălare, la temperaturi de până la 60 grade. 
 
Fie ca e la gradinita sau la scoala, fie ca face homeschooling sau unschooling, orice copil are nevoie de rechizite. Vezi oferta noastra de rechizite! 
Vei gasi doar rechizite de calitate premium, fie ca vorbim de carioci lavabile, creioane colorate, tempera sau stilouri. 

Creioane cerate în forma de ursuleți, concepute pentru a stimula prinderea cu degetele la copiii de 1 an. Forma este perfectă pentru linii mari și puncte, cu zonă specială de grip.
Creioane color echipate cu radieră, pentru a putea șterge culorile. Creioanele asigură un scris uniform și culori vibrante cu acoperire excelentă. Mina rezistentă nu se rupe la cădere.
Fiecare creion din setul de Creioane cerate „animăluțe” are capătul în forma unui cap de animal, fiind foarte atractiv pentru copii. Corpul gros este foarte comod de prins și mânuit și nu murdărește mâinile.
 
Carioca Baby Finger paint este tempera special creată pentru a fi folosită direct cu degetele, de copiii cu vârsta mai mare de 2 ani. Non-toxică. Testată dermatologic! Siguranță maximă pentru copii! Nu prezintă riscuri.
Se curăță ușor cu apă și săpun.

Seturile Mask-up, de la Carioca, sunt soluția perfectă pentru a realiza machiaje artistice pentru copii (și nu numai) pentru că sunt realizate din materiale non-toxice și textura culorilor este concepută pentru a adera pe piele.
Culori lavabile, ce pot fi ușor curățate cu apă și săpun.
 
Carioci cu vârf tip pensulă, cu efect de acuarelă. Solubile în apă, pot fi ușor mixate cu pensula clasică pentru efecte uimitoare.

Creioane cerate în forma de ursuleți, concepute pentru a stimula prinderea cu degetele la micuții de 1 an. Forma este perfectă pentru linii mari și puncte, cu zonă specială de grip.
Creioane color 3 in 1 Baby 1an+ are mina moale ce combina trei instrumente de desen: creion color, creion cerat si acuarela.
Carioca Baby 2 ani+ are un vârf special, scurt și rotund, rezistent la apăsare.
Tempera Finger Baby 2ani+ este tempera special creată pentru a fi folosită direct cu degetele, de copiii cu vârsta mai mare de 2 ani.
Carioca Baby Teddy Markers este testată dermatologic! Siguranță maximă pentru copii! Nu prezintă riscuri.

 
Stiloul Schneider  este un instrument perfect pentru cerințele școlare, cu un design modern, în culori vibrante și model geometric. 
Stilou Carioca este un stilou cu peniță de înaltă calitate, pentru un scris cursiv și precis.
Set Schneider Link - Click! Primul sistem modular care cuplează în mod inteligent două instrumente de scris
Textmarker Schneider Job pe bază de cerneală cu strălucire maximă și rezistență la lumină pe hârtie standard, de copiator și de fax.

Gama Carioca reprezinta produse cu tehnologie avansata: cerneala din aceste carioci se poate inlatura foarte usor atat de pe piele, cat si din tesaturi, folosind doar apa
Sunt carioci ultralavabile, Cerneala pe baza de apa, Culoare lavabila, Forma ergonomica, Lavabile, Non-toxic, Rezistenta la cazaturi, Usor de curatat, Varf rezistent

Color Change = culorile pot fi schimbate cu ajutorul markerului Magink (alb).
Culoarea de baza este reprezentata de corp, iar culoarea care se poate obtine este reprezentata de capac.
Carioca Birello - cu varf dublu de aceeasi culoare si grosimi diferite 
Carioca Temperello - Tempera solidă pentru a crea desene și picturi fără pensulă și apă
Carioca Baby - Tempera special creată pentru a fi folosită direct cu degetele, de copiii cu vârsta mai mare de 2 ani. Non-toxică. Testată dermatologic!

 


 

 


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

0752121375 contact@suntcopil.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!